Dr. Sikos Géza

Legjobb hajbeültetés doktor

Dr. Sikos Géza plasztikai sebész szakorvos, hajbeültetés specialista, FISHRS

Dr. Sikos Géza, plasztikai sebész szakorvos, nemzetközileg elismert hajátültetés (hajbeültetés) specialista, a Sikos magánklinika vezetője. Sikos dr. több mint 30 éves plasztikai sebész szakorvosi gyakorlattal rendelkezik. Magyarországon, Budapesten az elsők között nyitott magánklinikát, a Sikos Plasztikai Sebészet, Hajbeültetés Klinika (SH Klinika, Sikos Klinika) 1992 óta működik folyamatosan és sikeresen. Magyarországon dr. Sikos Géza alkalmazta először a FUT csíkvételi hajbeültetés módszert 1995-ben illetve a FUE egyenkénti hajvételi hajbeültetési módszert 2006 -ban és végzi azóta folyamatosan. Számtalan sikeres műtét és elégedett páciens a bizonyíték a Sikos Klinika körültekintő tevékenységére.

Sikos doktor 1984 óta dolgozik mint plasztikai sebész, és több mint harminc éve foglalkozik hajbeültetéssel. A világ legnagyobb hajbeültetési szervezete az International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) első magyar tagja 1996 óta. Aktív tagja az ISHRS Európai Tanácsának és a Továbbképző Bizottságának és más nagy nemzetközi szakmai szervezeteknek is.

Dr. Sikos Géza „Fellow” minősítésű tagja az International Society of Hair Restoration Surgery legmagasabb szintű hajbeültetési szakmai szervezetnek. Nagy megtiszteltetés egy tag számára, ha elnyeri a Nemzetközi Hajhelyreállítási Sebészeti Társaság (ISHRS) Fellow minősítését. Ezzel elismerik azt a sebészt, aki kiválóságra törekszik ezen a speciális területen. E státusz fenntartásához a sebésznek idővel továbbra is meg kell felelnie a meghatározott oktatási kritériumoknak.

Rendszeresen tart előadásokat szakmai rendezvényeken, kongresszusokon és műtéti bemutatókat vezet workshopok alkalmával.

Klinikánk vezető orvosa dr. Sikos Géza a világ legjobb hajbeültetés orvosai között 2019,20,21,22,23 után 2024-ben újra!*

Sikos doktor több mint 30 éves, nemzetközileg elismert tapasztalata és felkészültsége garancia az Ön sikeres hajbeültetésére!

*https://www.apetogentleman.com/worlds-best-hair-transplant-doctors/

A Klinika működése
A Sikos Klinikán a műtéti ellátást korszerű berendezésekkel, minőségi műszerekkel és eszközökkel végezzük, a biztonsági, higiénés és sterilitási szabályok messzemenő betartásával. A Klinika minden vonatkozásban Sikos dr. útmutatásai alapján működik, a mindenkori legfejlettebb ellátási rendszerek szerint.

Műtéti asszisztencia
Klinikánk orvosait és szakdolgozóit alapos válogatás után választjuk ki és tanítjuk be, igy nagy gyakorlattal működnek közre a beavatkozásokban. Sokan hosszú évek óta vesznek részt a klinika tevékenységében. Tevékenységük nélkülözhetetlen a hatékony beavatkozások végrehajtásában!

SIKOS DR. SZAKMAI Tagságai

Rendszeresen vesz részt külföldi továbbképzéseken, tanulmányutakon, kongresszusokon, klinikalátogatásokon. Előadásokat tart, hajbeültetési továbbképző kurzusokat vezet, bemutató műtéteket végez kiemelt szakmai eseményeken világszerte.

 • Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság és jogelődje (MPHEST, 1987 óta), és annak Esztétikai (volt Magánorvosi) Szekciójának (1993 óta)
 • Nemzetközi Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság (International Confederation of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery, IPRAS) és annak Európai Társaságának (ESPRAS)
 • Nemzetközi Hajhelyreállító Sebész Társaság (International Society of Hair Restoration Surgery, ISHRS) 1996 óta, első magyar tagként A taglistán való szereplés az aktuális évre érvényes tagságot igazolja. „Fellow” minősítésű tag, FISHRS
 • Tagja az ISHRS Európai Tanácsának és a Továbbképző Bizottságának
 • World FUE Institute (WFI)
 • FUE Europe Hair Transplant Society
 • British Association of Hair Restoration Surgery (Haj Helyreállító Sebészet Brit Egyesülete) 2014-ben
 • Európai Hajhelyreállító Sebész Társaság (European Society of Hair Restoration Surgery, ESHRS) 1999-2002 között mint főtitkár
 • Magyar Dermatológiai Társulat (MDT)
 • International Allience of Hair Restoration Surgeons (IAHRS) 
 • Magyar Orvosi Kamara

Szeretettel várjuk kérdéseit és bejelentkezését!