FUE hajbeültetés – hajvágás nélkül

Legjobb hajbeültetés doktor

FUE HAJBEÜLTETÉS HAJNYÍRÁS NÉLKÜL!

Prémium minőségű hajbeültetés, hajátültetés – amivel visszanyerheti Önmagát! Az első hajbeültetési klinika Magyarországon, a megbízható és hiteles megoldás. Elérhető klinikánkon a FUE hajbeültetés hajvágás nélkül is! FUE egyenkénti hajvételi technika esetén sem az adó, sem a beültetési területen nem szükséges lenyírni a hajat a műtéthez!

A FUE hajbeültetés szokásosan teljes haj lenyírásával jár. Ilyen esetekben a fej hátsó és oldalsó területén lévő adóhelyen és a fejtetőn lévő befogadóhelyen egyaránt nagyon rövidre borotváljuk a hajat a beavatkozás előtt. Részleges hajvágásnál csak az adóhelyen nyírunk, a befogadóterületen nem, itt a meglévő haj közé sűrítés céljából történik a beültetés.

Amennyiben kedves páciensünk azt szeretné, hogy egyáltalán ne nyírjuk le a haját a FUE hajbeültetés műtéthez, lehetőség van arra, hogy a teljes haj megtartása mellett végezzük el a műtétet. Ebben az esetben sem az adó, sem a befogadóhelyen nem kell lenyírni a meglévő hajzatot. Tehát a műtét végén a páciens hajzata olyan, mint a műtét előtt volt. 

Az angol elnevezéssel „no shave FUE” (nem borotvált FUE) eljárás esetében naponta kb.1500-2000 graft átültetése lehetséges. Nagyobb mennyiség átültetése esetén (3000-3500 graft) két napos műtéttel tervezhetünk. Ezt a megoldást értelemszerűen a hosszabb hajviselettel rendelkező páciensek választják, igy a megjelenésüket a mindennapokban zavartalan, nem okoz próblémát a műtéti hajvágás.
Ennek az eljárásnak a díja magasabb mint a nyírt hajjal történő műtét.

Hajbeültetés előtt és után, műtéti eredmény. FUE technika, ilyen amikor teljes hajvágás mellett végezzük a műtétet, lenti képeken látszik a műtéti hajvágás.

HAJBEÜLTETÉS ELŐTT ÉS UTÁN, MŰTÉTI EREDMÉNY

FUE TECHNIKA – ILYEN AMIKOR TELJES HAJVÁGÁS MELLETT VÉGEZZÜK A MŰTÉTET Fenti képen az eredmény látható

Hajbeültetés műtét után közvetlenül, egy héttel és egy hónappal később.

Szeretettel várjuk kérdéseit és bejelentkezését!