Fülplasztika

Legjobb hajbeültetés doktor

FÜLPLASZTIKA EREDMÉNYEINK

Tekintse meg korábbi pácienseink előtte-utána fotóit, hogy meggyőződhessen a fülplasztika beavatkozások hatékonyságáról. Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre, amelyek természetes megjelenést és tartós megoldást biztosítanak.

MIÉRT VÁLASSZA A SIKOS KLINIKÁT?

Nemzetközileg ismert plasztikai sebész

Klinikánkon Dr. Sikos Géza, nemzetközileg elismert plasztikai sebész vezeti az intimplasztikai beavatkozásokat.

TÖBB MINT 30 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Klinikánk több mint három évtizedes tapasztalattal rendelkezik a plasztikai sebészet területén.

Professzionális
eszközök és technikák

Mindig a legmodernebb és legbiztonságosabb eszközöket és technikákat alkalmazzuk az plasztikai beavatkozások során.

ELÉGEDETT ÜGYFELEK

A legmagasabb színvonalon végzett plasztikai műtéteink számtalan páciensünk életminőségét és önbizalmát javította jelentősen.

Egy napos műtétek

A Sikos Klinikán a plasztikai műtéteket ambulánsan végezzük, hogy pácienseink minél kevesebbet legyenek távol napi teendőiktől.

Megoldás és önbizalom

Végleges megoldást kínálunk az esztétikai és funkcionális problémákra. Visszaadjuk az önbizalmat és a komfortérzetet.

+36 1 209 29 30
+36 20 373 3087
info@sikos.hu
+36 20 373 3087
Küldjön e-mailt telefonszámával az info@sikos.hu címre, írja meg, mi után érdeklődik, és visszahívjuk Önt!

Hogyan történik a fülplasztika?

Milyen eredmény várható?

1

Konzultáció és tervezés

Az első lépés egy személyes konzultáció, ahol sebészünk alaposan megvizsgálja a fülek formáját, elhelyezkedését és az esetleges aszimmetriákat. Az orvos felméri az igényeket és elvárásokat, hogy a legmegfelelőbb beavatkozási tervet készítse el.

2

Egyéni kezelési terv készítése

A konzultáció során egyéni kezelési tervet készítünk, amely figyelembe veszi a páciens anatómiai sajátosságait és kívánságait. A terv részletesen tartalmazza a beavatkozás lépéseit, az alkalmazandó technikákat és az elérni kívánt eredményeket.

3

Előkészítés és érzéstelenítés

A műtét napján előkészítjük a kezelendő területet, és helyi érzéstelenítést alkalmazunk, hogy a beavatkozás fájdalommentes legyen. Az érzéstelenítés biztosítja a páciens számára a maximális komfortot a műtét során.

4

A műtéti beavatkozás

A fülplasztikai műtét során az orvos a fül mögött ejt egy kis bemetszést, majd átalakítja a fül porcait, hogy esztétikusan formálja a füleket. Az eljárás célja a természetes megjelenés és az arccal harmonizáló fülek kialakítása.

5

Utókezelési útmutatás

A műtét után részletes utókezelési útmutatót adunk a páciensnek, amely tartalmazza a sebek ápolására vonatkozó tanácsokat, a duzzanat és a fájdalom csökkentésére szolgáló tippeket, valamint a visszatérő kontrollvizsgálatok időpontjait.

6

Gyógyulás és kontrollvizsgálatok

A gyógyulási idő alatt rendszeres kontrollvizsgálatokkal követjük nyomon a folyamatot. Az orvos ellenőrzi a gyógyulást, és szükség esetén további tanácsokat ad a fül ápolásával kapcsolatban, hogy a végeredmény tökéletes és tartós legyen.

Fülplasztika, elálló fül műtétje, fülkisebbítés, fülcimpa hasadék, füllyuk korrekció

Szabaduljon meg elálló füleitől egyszerű, ambuláns beavatkozással klinikánkon! Sikos Plasztikai Sebészet 30 éves szakmai tapasztalattal, dr. Sikos Géza plasztikai sebész szakorvos vezetésével. Gyerekeknek, felnőtteknek fülplasztika teljesen természetes hatással. Fülkisebbítés, hasadt fülcimpa korrekció és más fülműtétek. Előnyös fülplasztika árak!

Mitől alakul ki az “elálló fül”?

Az elálló fül született rendellenesség, kialakulásában nem játszik szerepet, hogy valaki “ kiskorában elaludta a fülét “. Leragasztással sem lehet sajnos célt érni, mert a porcváz megfelelő állását csak fülplasztikai műtéttel lehet megvalósítani.

A külső fül, a fülkagyló alaki eltérései igen változatos formát mutathatnak, de ezek közül a leggyakoribb az elálló fül. Ezen a problémán jól segít a fülplasztika, melynek segítségével a fület a fejhez lehet simítani, fülkagyló igazítást lehet végezni. Minden életkorban fordulnak hozzánk ezzel a kéréssel, hiszen ez az elváltozás egyaránt zavarja a gyerekeket akiket csúfolnak az iskolában, hölgyeket akik nem tudják hátrafésülni a hajukat, vagy férfiakat akiknek emiatt előnytelen a megjelenésük. 

Fülcimpa korrekció, fülcimpa plasztika

Fülplasztika, elálló fül műtétje, fülkisebbítés, fülcimpa hasadék, füllyuk korrekció

Úgyszintén tudjuk a fülcimpát formálni ha túlságosan nagy a fülcimpa, esetleg lógó, megnyúlt vagy éppen elálló, kifordult fülcimpa kisebbítés, fülcimpa kicsinyítés, fülcimpa korrekció, fülcimpa plasztika műtéttel.. A fülcimpán előfordulhat még fülcimpa hasadék (behasadt fülcimpa, széthasadt fülcimpa), sérülés vagy fülbevaló súlya miatt. Gyakori eset a nagyobb füllyuk, kitágult füllyuk kialakulása, kitágult fülcimpa nyílás fülcimpa tágító vagy nehéz fülbevaló gyakori hordása miatt, amely jó eredménnyel korrigálható füllyuk összevarrás műtéttel. Fülbevaló nyílás zárása, fülbevaló lyuk bezárása, kilukasztott fülcimpa korrekció. Műtéti megoldásaikat egyedileg tervezzük meg, alapvetően a fentebb leírt körülmények között operálunk.

Más okokból végzett fülplasztikai műtétek

Gyakran jelentkeznek páciensek plasztikai sebészetünkön a fül elállása mellett különböző egyéb füldeformitásokkal, porceltérésekkel, illetve a fülkagyló egyéb deformitásaival. Ezek legtöbbjét a fülplasztika (az elálló fül korrekciója) során szintén meg lehet oldani. Ezek az elváltozások legtöbbször egyediek és egyedi megoldásokat is igényelnek. Lehetséges nagy fület kicsinyíteni, (fülkisebbítés), ezt többnyire ékkimetszés segítségével végezzük el.

Előzőekben végzett fülműtét után, főleg ha helytelen technikával történt, maradhatnak vissza szintén deformitások, porcélek. Ezekben az esetekben is jó eredménnyel végezhető a fülkorrekció, a műtéti megoldást mindig egyénre szabva dolgozzuk ki.

Fülplasztika árak

Kétoldali fülplasztika -20% kedvezménnyel
500 000 Ft helyett 400 000 Ft.
Egyoldali fülplasztika -20% kedvezménnyel
500 000 Ft helyett 400 000 Ft.
Fülcimpa hasadék (füllyuk összevarrás) kétoldali -20% kedvezménnyel
500 000 Ft helyett 400 000 Ft.
Fülcimpa kisebbítés kétoldal -20% kedvezménnyel
500 000 Ft helyett 400 000 Ft.
Fülkisebbítés (KÉTOLDALI) -20% kedvezménnyel
500 000 Ft helyett 400 000 Ft.

Árkedvezmény

A 20 % engedmény a konzultáció napjától számítva 10 (tíz) naptári napig érvényes, amennyiben ezen 10 napon belül befizeti a műtéti díj előlegét. A műtét elvégzésére ezzel a díjajánlattal 6 hónap áll rendelkezésre, az előleg befizetésétől számítva.

+36 1 209 29 30
+36 20 373 3087
info@sikos.hu
+36 20 373 3087
Küldjön e-mailt telefonszámával az info@sikos.hu címre, írja meg, mi után érdeklődik, és visszahívjuk Önt!

Szeretettel várjuk kérdéseit és bejelentkezését!