Hajbeültetés

Legjobb hajbeültetés doktor

HAJBEÜLTETÉS EREDMÉNYEINK

Tekintse meg elégedett pácienseink előtte-utána fotóit, és győződjön meg a Sikos Klinikán végzett hajbeültetés hatékonyságáról. Az elért eredmények, természetes megjelenést és tartós megoldást biztosítanak.

MIÉRT VÁLASSZA A SIKOS KLINIKÁT?

LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY

Árainkat optimálisan úgy alakítottuk ki, hogy a nagy hajmennyiséggel történő egy napos hajbeültetés műtétek díja is előnyös legyen az Ön számára!

hajbeültetés klinika 1992 óta

Dr. Sikos Géza plasztikai sebész, hajbeültetés specialista több mint 30 éves, nemzetközileg elismert és kiemelkedő tapasztalata garancia az Ön sikeres hajbeültetésére!

ELÉGEDETT ÜGYFELEK

Prémium minőségű hajbeültetéseink számtalan páciensünk életminőségét javította meg jelentősen, akik boldogan osztják meg nálunk szerzett kiváló tapasztalataikat.

A VILÁG LEGJOBBJAINAK EGYIKE

Klinikánk vezetője, dr. Sikos Géza, évek óta folyamatosan (2024-ben is) a világ legjobb hajbeültető orvosai közt szerepel. Az ISHRS "Fellow" minősítésű tagja.

PROFESSZIONÁLIS TECHNIKÁK

Folyamatosan frissítjük tudásunkat és technológiáinkat, hogy pácienseink
mindig a legkorszerűbb és leghatékonyabb kezeléseket kapják.

EGY NAPOS hajbeültetés

A Sikos Klinikán a hajbeültetés általában egy nap alatt elvégezhető, akár nagy hajmennyiséggel is, hogy pácienseink minél kevesebbet legyen távol napi teendőiktől.

Én a harmadik hajbeültetésemet végeztettem el náluk. (Az első kettő máshol volt) Most egy év elteltével nyugodt szívvel kijelenthetem hogy Magyarországon Ő a legjobb!

Zénó

Google

Kiváló szakemberek, királyi bánásmód, profizmus felső fokon! Örök hálával gondolok Sikos doktor úrra és a klinika kollektívájára, akik visszaadták egy részét annak, amit daganatos betegségem következtében elveszítettem! Megfizethetetlen az az emberség, amit tőlük kaptam! Nagyon köszönöm!

Bella-Fehér Emese

Abszolút hálás vagyok! Dr. Sikos és csapata egyszerűen csodálatos. Ha hajátültetést végző sebészt keresel, abbahagyhatod a keresést. Amerikából repültem Budapestre a műtétemre és rendkívül elégedett vagyok az egész tapasztalattal és az eddigi eredménnyel.

Ryan

Google

Nagyon köszonöm Önnek és Csapatának alapos és professzionális munkáját! Az eredménnyel nem csak én, hanem környezetem is kifejezetten elegedett és sokan kérdezik, hogy és hol csinálták. Természetesen törtenetemet az Ön klinikajáról mindig büszkén és boldogan mesélem el a kérdezőknek. Boldog vagyok, hogy az Ön klinikájat választottam amely ilyen szép végkifejletet eredményezett!

Dr. Majtenyi Jozsef

Google

Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek aki ilyen beavatkozásra szánja el magát. Az első pillanattól az útolsóig készséges profi csapat áll rendelkezésre. Köszönöm!

Mayer Krisztián

Google

Kedves Sikos dr.! Szeretném kifejezni hálámat és elismerésemet a tegnapi 2. hajbeültetés során tapasztaltak kapcsán. Az a profizmus, szervezettség amivel szembesültem a tegnapi napon is kiemelkedő volt ! Köszönöm Önnek, és az asszisztensnőknek a műtét során tanusított maximális odafigyelést, empátiát és egyáltalán mindent, amit az egész nap folyamán tapasztaltam.

Nagy Gábor

Google

1 éve voltam a klinikán intim plasztika műtétem. A döntésem előtt minden magyarországi lehetőséget felkutattam. Vélgül, előzetes vélemények, és az oldalukon található előtte-utána fotók miatt ezt a klinikát választottam. Az eredmény tökéletes lett. Csak ajánlani tudom a helyet kisajak plasztikára.

TG

Google

Sikos doktor nem véletlenül a legnagyobb szaktekintély Magyarországon a hajbeültetésben. Az egész folyamat során jó kezekben voltam, a klinika modern, világszínvonalú, a szakembergárdájuk felkészült, profi. A legnagyobb jóindulattal ajánlom a munkájukat, ha szép (és természetes) eredményt szeretnének.

Ujhelyy Attila

Google

Boldog vagyok, hogy a beavatkozás és Dr. Sikos Géza mellett döntöttem. Professzionális csapatmunka, kellemes környezet, 21. századi technológia és kiemelkedő szaktudás eredményeként nagyon látványos, mindenki által dicsért végeredmény született, mely alapvetően változtatta meg az életemet, pozitív irányban.

Miklósi Ferenc

Google

Az egyik legjobb klinika Budapesten! Nagyon felkészültek, minden rendben volt a hajbeültetés során. Csak ajánlani tudom bárkinek! Köszönöm a Doktorúnak!

Kis Tamás

Google

AZ ELSŐ MAGYAR HAJBEÜLTETÉSI KLINIKA 1992 ÓTA,
DR. SIKOS GÉZA PLASZTIKAI SEBÉSZ VEZETÉSÉVEL

Korszerű hajbeültetés, legnagyobb tapasztalat, legújabb technikák!

Dr. Sikos géza a klinika vezetője

A magas szintű szakmai tevékenységet a Sikos Klinika vezetője dr. Sikos Géza plasztikai sebész garantálja, aki a legfontosabb nemzetközi szakmai társaságok aktív tagja és több mint három évtizede, 1992 óta végez hajbeültetést.

Professzionális hajbeültetés a modern eljárások magyarországi bevezetőjétől!
A FUT csíkvételi hajbeültetés módszert Magyarországon dr. Sikos Géza plasztikai sebész szakorvos, hajbeültetés specialista alkalmazta először 1995-ben, illetve a FUE módszert 2006 -ban, és végzi azóta a hajbeültetés műtéteket, folyamatosan alkalmazva az újításokat!

Az ISHRS „Fellow” minősítésű tagja. – Ezzel ismerik el azt a sebészt, aki kiválóságra törekszik a hajbeültetés területen.

A világ legjobb hajbeültető orvosai – 2024

Klinikánk vezető orvosa dr. Sikos Géza a világ legjobb hajbeültetés orvosai között 2019,20,21,22,23 után 2024-ben újra!*

Sikos doktor több mint 30 éves, nemzetközileg elismert tapasztalata és felkészültsége garancia az Ön sikeres hajbeültetésére!

Sikos doktor a folyamatos tapasztaltszerzés mellett tevékenyen vesz részt a hajbeültetés oktatásában is nemzetközi fórumokon.

*www.apetogentleman.com/worlds-best-hair-transplant-doctors/

konzultáció

Őszinte, ETIKUS Véleményezés, reális műtéti ajánlat

A hajbeültetés előtt az első lépés a személyes vagy online  konzultáció, ahol értékeljük a páciens hajhiányának kiterjedését, okát és más fontos körülményeket. Dr. Sikos Géza és csapata részletesen tájékoztatja Önt a beavatkozás menetéről, és egyénre szabott kezelési tervet készít, figyelembe véve az Ön egyéni igényeit és elvárásait. Konzultációs időpontot az alábbi linken kérhet.

Hajbeültetés módszerek

VALÓS, SZAKMAILAG ELFOGADOTT HAJBEÜLTETÉS MÓDSZEREK ÉS ELNEVEZÉSEK

Elnevezés alapján kétfajta korszerű hajbeültetés (hajvételi módszer létezik):

1

Follicular Unit Excision ( korábban FU Extraction) “egyenkénti kihúzásos hajvételi módszer” a hajtüsző egységek ( graftok) pontszerű sebzéssel történő egyenkénti kihúzását jelenti.

2

(angolul strip method, Follicular Unit Transplantation, FUSS -Follicular Unit Strip Surgery) hagyományos hajvételi módszer “csíkvételi módszer” a kivett fejbőrcsíkból nagy nagyítás segítségével nyerjük ki a hajtüsző egység graftokat.

A két módszer alapvetően csak a hajvétel módjában (ahogyan kinyerjük a hajat, hajtüszőket az adóhelyről) tér el egymástól, a beültetési szakasz a kivételtől függetlenül ugyanúgy történik, (de ebben a műtéti fázisban is többféle technikai lehetőség áll rendelkezésre).

Hogyan történik a hajbeültetés?

Honnan vesszük a hajat, hogyan ültetjük át, mitől lesz természetes a hajbeültetés eredménye?

1

Konzultáció és tervezés

Az első lépés a személyes konzultáció, ahol megvizsgáljuk a hajhullás mértékét és típusát. Dr. Sikos Géza és csapata részletesen tájékoztatja Önt a beavatkozás menetéről, és egyénre szabott kezelési tervet készít, figyelembe véve az Ön egyéni igényeit és elvárásait. Konzultációs időpontot az alábbi linken kérhet.

2

Személyre szabott kezelési terv készítése

A konzultáció során az orvos egyéni kezelési tervet készít, figyelembe véve az Ön egyéni igényeit, a donorterület adottságait és a hajhiányos terület sajátosságait. A tervezés során meghatározzuk a beültetendő graftok számát és eloszlását a természetes hatás érdekében.

3

Előkészítés és hajvétel

A hajbeültetés napján előkészítjük a donor területet, amely általában a fej hátsó-oldalsó része. Pácienssel egyetértésben kijelöljük a befogadó területet. A donor terület érzéstelenítése után a graftok (hajszálak) kinyerése történik a választott technika (FUE vagy FUT) szerint.

4

Graftok előkészítése

A kivett graftokat gondosan előkészítjük a beültetésre. A graftokat hajszálszám alapján szelektáljuk és csoportosítjuk.

5

A graftok beültetése

A beültetés során a hajhiányos területet érzéstelenítjük, majd precíz munkával elhelyezzük a graftokat az előre elkészített befogadó nyílásokba. Ügyelünk arra, hogy a hajszálak természetes növekedési irányba kerüljenek, ezzel biztosítva a harmonikus és esztétikus végeredményt.

6

Utókezelés és gyógyulás

A beavatkozás után részletes utókezelési útmutatót kap, amely tartalmazza a sebgyógyulás elősegítésére és a beültetett haj védelmére vonatkozó tanácsokat. Az átültetett haszálak általában kihullanak, az új hajszálak 3-4 hónap múlva indulnak növekedésnek. A végleges eredmény 12-18 hónap alatt alakul ki, visszaadva Önnek elvesztett haját (annak részét) és az önbizalmat.

WAW DUO FUE SYSTEM

az egyik legmodernebb FUE hajbeültetési technikai berendezés

A Sikos Klinikán a teljes sikeresség érdekében a FUE hajbeültetés hajvételi szakaszában a graftok (hajtüsző egységek) körbevágását speciális gépi FUE eljárással végezzük, ehhez 2016 novemberétől Magyarországon először és egyedülállóan alkalmazzuk a “WAW” eszközöket, legújabban a “WAW DUO FUE SYSTEM” berendezést és a hozzávaló “Hybrid Tornado Punch” tűket. Az általunk alkalmazott legújabb WAW DUO FUE rendszer még pontosabb beállításokat és műtéti eredményeket biztosít! Ez a rendszer többfajta újításon alapszik amivel még jobb minőségben lehet biztosítani a FUE hajvételt. Maga a hajvételi berendezés egy igen érzékeny pedálba szerelt motor, amely a vezeték nélküli kézidarabban lévő punch kés (FUE tű) rotációs és oszcillációs mozgását idézi elő, ezzel biztosítva a könnyű és biztonságos graft vételt még nehezen kezelhető fejbőrökben is. Az eszközhöz tartozó “hybrid” FUE tűk szintén a sérülésmentes FUE hajvételt szolgálják. A WAW DUO FUE hajvételi rendszer és a hybrid punch együttes használata egyesíti az éles és tompa tűk, illetve a manuális és gépi technika előnyeit azok esetleges hátrányai nélkül.

Finom hajvonal képzés, nagy sűrűségű beültetés

A hajbeültetés során kiemelt figyelmet fordítunk a természetes megjelenésű hajvonal kialakítására és a nagy sűrűségű beültetésre. Modern technikáinknak köszönhetően nem lehet megállapítani, hogy a páciensnek műtéttel pótoltuk a haját.

Kinek érdemes hajbeültetést végeztetni, milyen feltételei vannak a műtét eredményességének?

A műtét eredményességét mindig az adott paciens elvárásaihoz viszonyítva tudjuk véglegesen felállítani. Ezért a konzultáció során mindig egyénileg értékeljük a hajas adottságokat, a kopaszodás kiterjedtségét és a páciens elvárásait. Amennyiben fentiekben nagy eltérés található, akkor biztosan nem érdemes műtétet végezni és ezt el is mondjuk mindig a pácienseknek. Az eltérő hajas adottságok miatt pácienseinknek az adottságoknak megfelelő eredményeket tudjuk biztosítani. Csak azoknak a jelentkezőknek ajánljuk a hajbeültetés (hajátültetés) műtétet, akiknél az elvárások és a lehetőségek (a hajas adottságok és a műtéttel elérhető eredmény) összhangban vannak és ezzel a páciens is egyetért! Az oldalunkon található hajbeültetés képek egyes paciensek esetében elért eredmények, az aktuális eredmények eltérőek lehetnek. Túl fiatalon sen érdemes hajbeültetést végezni!

saját hajhiány megbecsülése

JAVASOLJUK, hogy saját hajhiánya megbecsüléséhez nézze át az ezen az oldalon látható Norwood táblázatot, a szokásos kopaszodási minták alapján a beültetésre javasolható hajmennyiségekkel. Ennek alapján a műtéti díj nagyságrendjével közelítően tisztába kerülhet.

Graftok szükséges mennyisége különböző típusú hajhiány esetén

A beültetésre javasolt szükséges/lehetséges graft-mennyiség a Norwood skála alapján meghatározott hajhiányokhoz. A szükséges/lehetséges hajszálak száma a graftok számának kb. kétszerese. 3000 graft felett (IV. típusú hajhiánytól kezdődően) legalább 2 műtéttel kell számolni.

I. – 800-1000 graft
II. – 1000-1200 graft
II. a – 1200-1500 graft
II. vertex – 1200-1500 graft

III. – 1500-2200 graft
III. a – 1500-2000 graft
III. vertex – 2000-2500 graft

IV. – 2500-3000 graft
IV. a – 3000-3500 graft
V. – 4000-4500 graft
V. a – 5000-6000 graft

VI. – 6000-8000 graft
VII. – 6000-8000 graft

Szeretettel várjuk kérdéseit és bejelentkezését!