Hajbeültetés nőknek

Legjobb hajbeültetés doktor

NŐI HAJBEÜLTETÉS EREDMÉNYEINK

Hajbeültetés nőknek hajnyírás nélkül! Eredményes hajátültetés női kopaszodás esetén! Hölgyek esetében is lehetséges a hajtüsző egységekkel történő hajátültetés (hajbeültetés), ugyanúgy lehet dúsítani a hajkoronát, mint férfiaknál. Nők esetén gyakran magas homlok ellen, nagy homlok ellen, túl magas hajvonal kiegészítésére, hajvonal feltöltésére is alkalmazható teljesen természetes hatással a hajbeültetés.

MIÉRT VÁLASSZA A SIKOS KLINIKÁT?

LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY

Árainkat optimálisan úgy alakítottuk ki, hogy a nagy hajmennyiséggel történő egy napos hajbeültetés műtétek díja is előnyös legyen az Ön számára!

hajbeültetés klinika 1992 óta

Dr. Sikos Géza plasztikai sebész, hajbeültetés specialista több mint 30 éves, nemzetközileg elismert és kiemelkedő tapasztalata garancia az Ön sikeres hajbeültetésére!

ELÉGEDETT ÜGYFELEK

Prémium minőségű hajbeültetéseink számtalan páciensünk életminőségét javította meg jelentősen, akik boldogan osztják meg nálunk szerzett kiváló tapasztalataikat.

A VILÁG LEGJOBBJAINAK EGYIKE

Klinikánk vezetője, dr. Sikos Géza, évek óta folyamatosan (2024-ben is) a világ legjobb hajbeültető orvosai közt szerepel. Az ISHRS "Fellow" minősítésű tagja.

PROFESSZIONÁLIS TECHNIKÁK

Folyamatosan frissítjük tudásunkat és technológiáinkat, hogy pácienseink
mindig a legkorszerűbb és leghatékonyabb kezeléseket kapják.

EGY NAPOS hajbeültetés

A Sikos Klinikán a hajbeültetés általában egy nap alatt elvégezhető, akár nagy hajmennyiséggel is, hogy pácienseink minél kevesebbet legyen távol napi teendőiktől.

Én a harmadik hajbeültetésemet végeztettem el náluk. (Az első kettő máshol volt) Most egy év elteltével nyugodt szívvel kijelenthetem hogy Magyarországon Ő a legjobb!

Zénó

Google

Kiváló szakemberek, királyi bánásmód, profizmus felső fokon! Örök hálával gondolok Sikos doktor úrra és a klinika kollektívájára, akik visszaadták egy részét annak, amit daganatos betegségem következtében elveszítettem! Megfizethetetlen az az emberség, amit tőlük kaptam! Nagyon köszönöm!

Bella-Fehér Emese

Abszolút hálás vagyok! Dr. Sikos és csapata egyszerűen csodálatos. Ha hajátültetést végző sebészt keresel, abbahagyhatod a keresést. Amerikából repültem Budapestre a műtétemre és rendkívül elégedett vagyok az egész tapasztalattal és az eddigi eredménnyel.

Ryan

Google

Nagyon köszonöm Önnek és Csapatának alapos és professzionális munkáját! Az eredménnyel nem csak én, hanem környezetem is kifejezetten elegedett és sokan kérdezik, hogy és hol csinálták. Természetesen törtenetemet az Ön klinikajáról mindig büszkén és boldogan mesélem el a kérdezőknek. Boldog vagyok, hogy az Ön klinikájat választottam amely ilyen szép végkifejletet eredményezett!

Dr. Majtenyi Jozsef

Google

Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek aki ilyen beavatkozásra szánja el magát. Az első pillanattól az útolsóig készséges profi csapat áll rendelkezésre. Köszönöm!

Mayer Krisztián

Google

Kedves Sikos dr.! Szeretném kifejezni hálámat és elismerésemet a tegnapi 2. hajbeültetés során tapasztaltak kapcsán. Az a profizmus, szervezettség amivel szembesültem a tegnapi napon is kiemelkedő volt ! Köszönöm Önnek, és az asszisztensnőknek a műtét során tanusított maximális odafigyelést, empátiát és egyáltalán mindent, amit az egész nap folyamán tapasztaltam.

Nagy Gábor

Google

1 éve voltam a klinikán intim plasztika műtétem. A döntésem előtt minden magyarországi lehetőséget felkutattam. Vélgül, előzetes vélemények, és az oldalukon található előtte-utána fotók miatt ezt a klinikát választottam. Az eredmény tökéletes lett. Csak ajánlani tudom a helyet kisajak plasztikára.

TG

Google

Sikos doktor nem véletlenül a legnagyobb szaktekintély Magyarországon a hajbeültetésben. Az egész folyamat során jó kezekben voltam, a klinika modern, világszínvonalú, a szakembergárdájuk felkészült, profi. A legnagyobb jóindulattal ajánlom a munkájukat, ha szép (és természetes) eredményt szeretnének.

Ujhelyy Attila

Google

Boldog vagyok, hogy a beavatkozás és Dr. Sikos Géza mellett döntöttem. Professzionális csapatmunka, kellemes környezet, 21. századi technológia és kiemelkedő szaktudás eredményeként nagyon látványos, mindenki által dicsért végeredmény született, mely alapvetően változtatta meg az életemet, pozitív irányban.

Miklósi Ferenc

Google

Az egyik legjobb klinika Budapesten! Nagyon felkészültek, minden rendben volt a hajbeültetés során. Csak ajánlani tudom bárkinek! Köszönöm a Doktorúnak!

Kis Tamás

Google

HAJBEÜLTETÉS NŐKNEK HAJvágÁS NÉLKÜL !

Női hajbeültetés esetében szinte mindig feltétel, hogy teljesen megtartott hajzat mellett végezzük el a beavatkozást. Erre több műtéti módszer kínálkozik klinikánkon.

1

FUT csíkvételi műtét

2

FUT csíkvételi műtét

+ kiegészítés FUE hajvétellel

3

"No shave" FUE hajvétel hajvágás nélkül

4

FUE hajvétel részleges hajvágással

Részleges hajvágás a donor területen (csak szelektív esetekben)

HAJVONAL FELTÖLTÉS MAGAS HOMLOK ESETÉN.
RITKULÓ FEJTETŐN HAJDÚSÍTÁS.

MIKOR JAVASOLHATÓ HAJBEÜLTETÉS NŐKNEK:

  • Öröklött, női kopaszodás okozta hajhiányok pótlása
  • Elülső hajvonal feltöltés, kiegészítés. Magas homlok eltüntetése, hajvonal lejjebb hozása
  • Más eredetű hajhiány (pl. műtét, sérülés, besugárzás után, hegek fedésére)

A NŐI HAJBEÜLTETÉS FELTÉTELEI KOPASZODÁS ESETÉN:

Hajbeültetést nőknek főleg akkor javasolunk, ha megfelelő a hajminőség és a hajsűrűség az adóterületen és a paciens vállalja az esetleges hajritkulással járó átmeneti időszakot. Ha azonban vállaljuk a hajbeültetést, akkor jó eredményt is tudunk elérni.
Hölgyek esetében a kopaszodás (nőies kopaszodás) mindig sokkal több elkeseredést okoz, mint férfiaknál- érthető módon. Sajnos a hajbeültetést nem mindig tudjuk javasolni számukra, a szövegben részletezett korlátozó tényezők miatt. Nem akarjuk téves elvárásokkal hitegetni elkeseredett nőpacienseinket! A Sikos Hajbeültetés Klinikán a lelkiismeretes hozzáállás és a szakmai felkészültség a garancia, hogy amennyiben a hajbeültetés nőknek javasolható, akkor sikeres is lesz!

NŐI KOPASZODÁS ESETÉN GYAKRAN TÚL RITKA AZ ADÓHELYEN IS A HAJ

A női kopaszodásnál általában jellegzetesen a fejtetői területen különböző kiterjedésű és mértékű ún. diffúz hajritkulás jelentkezik, akár már a paciens 20-as éveiben is. Ez azt jelenti, hogy az adott területeken a haj különböző mértékben ritkul, vékonyodik, de elszórtan valamilyen mennyiség mindig megmarad. Ha a hajszálak gyengülése és kihullása az adóterületre is kiterjed, az alacsony hajsűrűség gyakran nem teszi lehetővé a műtéti pótlást (hajátültetés, hajbeültetés nőknek). Azaz technikailag a hajbeültetés műtét elvégezhető lenne, csak kevés lenne az elérhető hatás. Ezen a körülményen úgy tudunk esetleg javítani, ha FUE egyenkénti hajvételi hajbeültetés technikával dolgozunk. Ilyenkor kevésbé számít, hogy ritka az adóhely, és a teljes biztonsági adózóna rendelkezésünkre áll. Ezekben az esetekben azonban számolni kell az adóterületen lévő haj teljesen rövidre borotválásával, ami hölgyek esetében sajnos ritkán lehetséges.
Hölgyek esetében ezért általában FUT csíkvételi hajbeültetés technikával dolgozunk, mert ehhez nem kell leborotválni a hajat és a visszamaradó vékony hegvonal a hölgyek hosszú hajában nem látszik. A FUT csíkvételi módszer korszerű és eredményes eljárás, minden tekintetben természetes és megbízható eredmény lehet vele elérni.
Az elérhető graftszámot FUT és FUE technika kombinálásával tudjuk még növelni, ebben az esetben a csíkvételi adóhely felett még a hajjal takarható részen FUE hajkivételt is végzünk. Részleges hajnyírással lehet FUE hajbeültetést (hajvételt) is végezni, így a meglévő hosszú haj eltakarja a leborotvált adóhelyet. Ilyenkor általában kb 1000-1500 graft ( kb.2000-3000 hajszál) átültetésére van lehetőség, amely elég lehet meghatározott esetekben. Ezen kívül lehetőség van adott esetben a teljes haj megtartása mellett FUE hajvételt végezni. A graftok beültetése a hajvételi technikától függetlenül mindig ugyanúgy történik.
A leírt körülmények miatt ismétlő (sűrítő) műtét szükséges lehet női hajbeültetés esetében.

Átmeneti hajvesztés lehetséges hajbeültetés után!

Átmeneti hajvesztés lehetséges hajbeültetés után. Fontos azt is tudni, hogy nőknél a műtét okozta stressz következtében a meglévő, de már gyengébb hajszálak a hajbeültetést követően átmenetileg kihullhatnak (de ez nem törvényszerű), melyek az átültetett hajszálakkal egyidőben nőnek vissza, azaz kb. 3 hónap pihenést követően. Ezért a hajbeültetés műtét utáni kb. 6-8 hónapos időszakban akár ritkább is lehet a haj, mint előtte, de ez később teljesen rendeződik.

HAJVONAL ELŐREHOZÁS NŐKNEK

Különleges lehetőség a magas homlokú hölgyek számára, hogy a hajvonalat ki tudjuk egészíteni, lejjebb tudjuk hozni hajbeültetéssel, teljesen természetes módon. Utána lehet hátrafésült frizurát viselni! Sok női paciensnek születése óta magas a hajvonala, emiatt panasza a túl magas homlok, a nagy homlok. Nagyon szép eredményeket lehet elérni hölgyeknél hajbeültetéssel hajvonal kiegészítésénél, hajvonal lejjebb hozatalánál, túl magas homlok fedésére, hajvonal feltöltéssel. Ehhez a műtéthez jellemzően kb. 2000-2400 graftra (kb. 4000-5000 hajszálra) van szükség átlagos hiány esetében , ezzel a hajmennyiséggel teljes fedés valósítható meg. Értelemszerűen ennél kisebb hajmennyiség (pl. 1000 hajszál) nem adhat jó megoldást.Arcon történt műtétek utáni hajhiány, heges hajhiány fedését is természetes eredménnyel tudjuk biztosítani (pl. arcplasztika utáni halántéktáji heg, ritkulás). Heges hajhiány pótlása, hajvonal kiegészítés, hajbeültetés nőknek sikeresen!

Természetesen van lehetőség FUE technikával is hajbeültetésre nők esetében is, ilyenkor az adóhelyen hajnyírásra van szükség, de a befogadó területen nem szükséges levágni a hajat.

Esetünkben magas hajvonal előrehozását végeztük el 2437 graft 4706 hajszál beültetésével.

 A képeken halántéktáji hiány, hajvonal kiegészítést végeztünk FUE hajbeültetéssel. Az adóhelyen látszik a műtét előtt lenyírt rész, illetve a ráfésült haj. Az adóhelyről készült képeken mutatjuk az eredeti állapotot műtét előtt, közvetlenül műtét után, egy héttel műtét után és 1 évvel női hajbeültetés műtétje után.

más természetű női hajhiány

TRAKCIÓS ALOPÉCIA-HÚZÁSOS HAJHIÁNY

Különleges eseteknek számít, ha ún. trakciós alopécia – húzásos kopaszság miatt jelentkezik hajhiány: ha a paciens huzamos ideig erősen hátrafésült hajat hord, vagy hajhosszabbítás miatt erős húzásnak vannak kitéve a hajszálak. A hajszálakra gyakorolt folyamatos húzás miatt keletkezik hajhiány, kopaszodás. A trakciós alopécia jól kezelhető hajbeültetéssel.

TRICHOTILLOMANIA

Ha valaki kényszeresen húzkodja ki a saját hajszálait, ennek neve trichotillomania. Hátterében pszichés problémák állnak, elsősorban nőknél fordul elő. Ha hosszabb ideig áll fennt, akár jelentős kopaszodáshoz vezethet. Az állapot műtétileg, hajbeültetéssel jól rendezhető, de a beavatkozást csak akkor érdemes elvégezni, ha az illetőnél már hosszabb ideje bizonyítottan nem áll fennt a kényszeres hajhúzás. Ez főleg nőknél fordul elő, de férfiaknál is történhet.

Szeretettel várjuk kérdéseit és bejelentkezését!