Ingyenes előzetes szakvélemény

Legjobb hajbeültetés doktor

Hajbeültetés konzultáció Sikos hajbeültetés klinika

Személyes vagy online hajbeültetés konzultáció lehetséges a sikos klinikán, ingyenes előzetes szakvéleményt adunk fényképek alapján.

Hajbeültetés legjobb ár/érték arány nálunk! Hajbeültetés árakció szabott áraink alapján!

Ingyenes előzetes szakvélemény és árajánlat kérése

Hajhiányának pótlásáról és hajbeültetési lehetőségeiről előzetes szakmai véleményt és árajánlatot tudunk adni Önnek ingyenesen, amennyiben elküldi fényképeit számunkra e-mailben vagy whatsapp alkalmazásban. Kérjük, hogy a képeket az itt látható beállítások szerint küldje el (Éles képeket kérünk, világos háttér előtt, kis formátumban küldje a fotókat ~300 kb., köszönjük!) Javasoljuk, hogy a képeket más készítse el a pontos megjelenítés érdekében.

Online konzultáció képek

Sikos dr. személyesen értékeli a fényképeket és válaszunkat az ajánlatunkkal amilyen hamar lehet elküldjük Önnek, lehetőség szerint 2-3 munkanapon belül. Az ajánlat alapján lehetőség nyílik kérésének megfelelően személyes vagy online (Skype, Zoom vagy Teams) konzultációra. Online konzultáció esetén Ön otthonából is teljes értékű felvilágosítást kap, a beavatkozás minden részletére kiterjedően.

Konzultáció előkészítő lépései:

1

Fényképek küldése Érdeklődése után fényképkérő és általános tájékoztató levelet küldünk Önnek.

2

Ajánlat és díjbekérő küldése: Amennyiben Ön alkalmas a hajbeültetésre, elküldjük az előzetes ajánlatot és a konzultáció díjbefizetési módját Önnek.

3

A befizetés igazolása után egyeztetjük/véglegesítjük az online konzultáció időpontját ( szükség szerint szerint telefonon)

A személyes/online konzultáció díja: 30.000 Ft

Az időpont véglegesítéséhez a konzultációs díj előzetes befizetése szükséges. Amennyiben a konzultációt követően sor kerül a műtétre, a konzultációs díj (személyes és online konzultáció esetén egyaránt) levonásra kerül a műtéti díjból. Meg nem jelenés esetén a befizetett díj a klinikát illeti.

MELLÉKELVE KÉRJÜK FELTÜNTETNI:

  • melyik területen szeretné a hajbeültetést/ szakállbeültetést (kérjük berajzolni!)
  • életkorát
  • (ha vannak) fontos betegségeit, gyógyszereit, kezeléseit
  • Ha volt korábban hajbeültetés műtétje: mikor és hány graft (hajszál) került átültetésre
  • valamint más fontos információkat hajvesztéséről (mikor kezdődött, hullik-e még és ha igen, mennyire stb.).Ezen kívül természetesen bármilyen más, hajbeültetést érintő kérdéssel is fordulhat felénk.

Az Ön által állapotfelmérés céljából küldött képeket (és a beavatkozás előtt kötelező jelleggel állapotrögzítés céljából készített fényképeket -esetenként videót) a Sikos Klinika bizalmasan kezeli, az Ön előzetes hozzájárulása nélkül nem kerülnek nyilvánosságra semmilyen formában. A fényképes dokumentáció felhasználásáról a Sikos Klinika adatvédelmi szabályzata rendelkezik.

Hajbeültetés legjobb ár/érték arány nálunk! Hajbeültetés árakció!

10% Kedvezmény az 1500 graft feletti (nyírt) hajbeültetések teljes árából!

Árainkat optimálisan úgy alakítottuk ki, hogy a nagy hajmennyiséggel történő egy napos hajbeültetés műtétek díja is előnyös legyen az Ön számára! Sikos Klinika innovációja kevesebb graftban több hajszál, olcsóbb ár, S-FUE hajbeültetés stratégia. Hajbeültetés árakció szabott áraink alapján!

Kedves érdeklődőink figyelmébe ajánljuk

Technikai okokból Skype, Teams vagy Zoom alkalmazással történik az online konzultáció. A képeket és az online konzultáció iránti igényüket az info@sikos.hu e-mail címre kérjük küldeni.
(Whatsapp, Messenger nem alkalmas, mivel a konzultáció során Power Point prezentáció kerül bemutatásra)

Bizalmát köszöni a SIKOS HAJBEÜLTETÉS KLINIKA

+36 1 209 29 30
+36 20 373 3087
info@sikos.hu
+36 20 373 3087
Küldjön e-mailt telefonszámával az info@sikos.hu címre, írja meg, mi után érdeklődik, és visszahívjuk Önt!

Szeretettel várjuk kérdéseit és bejelentkezését!