Női intim plasztika

Legjobb hajbeültetés doktor

INTIMPLASZTIKA EREDMÉNYEINK

Tekintse meg korábbi pácienseink előtte-utána fotóit, hogy meggyőződhessen az intimplasztikai beavatkozások hatékonyságáról. Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre, amelyek természetes megjelenést és tartós megoldást biztosítanak.

MIÉRT VÁLASSZA A SIKOS KLINIKÁT?

Nemzetközileg ismert plasztikai sebész

Klinikánkon Dr. Sikos Géza, nemzetközileg elismert plasztikai sebész vezeti az intimplasztikai beavatkozásokat.

TÖBB MINT 30 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Klinikánk több mint három évtizedes tapasztalattal rendelkezik a plasztikai sebészet területén.

Professzionális
eszközök és technikák

Mindig a legmodernebb és legbiztonságosabb eszközöket és technikákat alkalmazzuk az plasztikai beavatkozások során.

ELÉGEDETT ÜGYFELEK

A legmagasabb színvonalon végzett plasztikai műtéteink számtalan páciensünk életminőségét és önbizalmát javította jelentősen.

Egy napos műtétek

A Sikos Klinikán a plasztikai műtéteket ambulánsan végezzük, hogy pácienseink minél kevesebbet legyenek távol napi teendőiktől.

Megoldás és önbizalom

Végleges megoldást kínálunk az esztétikai és funkcionális problémákra. Visszaadjuk az önbizalmat és a komfortérzetet.

INTIM PLASZTIKA, KISAJAK PLASZTIKA VÉLEMÉNYEK

Judit véleménye 4 nappal kisajak plasztika után  

“Nagyon jól vagyok, semmi fájdalmam. Néha van kisebb kellemetlen érzésem pár mozgásnál, de álmomban sem gondoltam, hogy ennyire fájdalommentes.”

Judit

Teljesen meg vagyok elégedve a klinikával és a doktorúrral, minden simán ment és gördülékenyen! Kedvesek voltak. Intim plasztikát csináltattam fájdalommentes volt a műtétem, gyönyörű szép igényes munka, nagyon örülök hogy Sikos doktor urat választottam. Köszönöm!

Groska Bea Lilla

Google

1 éve voltam a klinikán intim plasztika műtétem. A döntésem előtt minden magyarországi lehetőséget felkutattam. Vélgül, előzetes vélemények, és az oldalukon található előtte-utána fotók miatt ezt a klinikát választottam. Az eredmény tökéletes lett. Csak ajánlani tudom a helyet kisajak plasztikára.

TG

Google

Profi és diszkrét szolgáltatás, kedves személyzettel, barátságos és modern környezetben. Csak ajánlani tudom!

Kovács Bettina

Google

Nekem nehéz szavakba önteni. Az eredmény magáért beszél. Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem a doktorurat. Köszönöm amit értem tett!

Frankné Csipak Edit

Google

+36 1 209 29 30
+36 20 373 3087
info@sikos.hu
+36 20 373 3087
Küldjön e-mailt telefonszámával az info@sikos.hu címre, írja meg, mi után érdeklődik, és visszahívjuk Önt!

Női intimplasztika, kis- és nagyajakplasztika

Dr. Sikos Géza plasztikai sebész

Nagy kisajkak? Zavarják Önt a túlérő, csúnya kisajkai? Túl lazák, zavaróak a nagyajkak? Nem tud rendesen tisztálkodni, szeretkezni, öltözködni, sportolni emiatt? Ha megnagyobbodott kisajak (nagyajak) zavarja formája, kinézete miatt, könnyen megszabadulhat ettől, az intim terület esztétikussá tehető, teljes biztonsággal, természetes eredménnyel. Klinikánkon 30 éve végzünk intim műtéteket, nagy tapasztalattal rendelkezünk.

VAN JÓ MEGOLDÁS: kisajak plasztika, intim plasztika, kisajak műtét, nemiszerv műtét, nagyajakplasztika, szeméremajak műtét!

A Sikos Klinikán, dr. Sikos Géza plasztikai sebész szakorvos által nagy gyakorlattal, rendszeresen végzett intim műtétekre jellemző, hogy:

  • nem megterhelő ambuláns műtét, helyi érzéstelenítésben jól végezhető
  • nem fájdalmas, kevés kellemetlenséggel járó beavatkozás

A kisajak műtét menete

Dr. Sikos Géza plasztikai sebész

A kisajak intim plasztika ambuláns műtét, tehát járóbeteg ellátásban végezzük. A beavatkozás a szokásos nőgyógyászati pozícióban történik. Magánklinikánkon kb. 2 órát kell tölteni a páciensnek, beleértve a műtét előtti, alatti és utáni időt is.

Első kontrollra a műtét után általában 2-3 nappal kerül sor. Mivel felszívódó varratot alkalmazunk (ami felszívódik, illetve magától kihullik), ezt nem szükséges későbbiekben kivenni, ezzel elkerüljük a fájdalmas varratszedést. Csak a külső csomókat vágjuk át kb.10 nap után, a többi varrat felszívódik, vagy kiesik magától. Későbbi kontroll kb. 3 hónap múlva esedékes.

Hosszú tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy a műtét előtt és közvetlenül utána kb. 2-3 hétig fokozott figyelemmel kell lennünk pácienseinkre.

Amikor hozzánk jönnek a hölgyek, izgulnak, félnek az érzéstelenítő injekcióktól, a műtéttől, az ismeretlen körülményektől. Igyekszünk mindenkit a legjobban megnyugtatni, hiszen az érzéstelenítés csak 2-3 percig tart, utána már az egész műtét alatt nem érezhető fájdalom, csak kisebb húzás-nyomás. Általában a műtét után sincs fájdalom, de ezek az érzések nagyon eltérőek lehetnek és egyénenként nagyon változhatnak, Van aki már 2 nap után edzésre megy, másoknak szükségük lehet kb. egy hétre amig elmúlnak a kellemetlenségek.

A műtét utáni 2-3 hétben pácienseink fokozottan figyelik a gyógyulási jeleket, aggódnak a jó eredmény, a seb állapota miatt. Mivel a páciens először találkozik ezzel az állapottal és esetleges bizonytalansága érthető, ezért mindig megnyugtató tanácsokkal segítjük őket már előre isFontos, hogy pácienseink figyeljenek oda ezekre az információkra, mert ezekből megtudhatják részletesen mire számíthatnak!

Duzzanat eltérő mértékben, bekékülés, befeketedés, pecsételő vérzés, kisebb sebszétválás, sárgás sebváladék ebben az időszakban előfordul-előfordulhat, ez teljesen normális. A műtéti terület esetleges átmeneti aszimetriája, szokásostól eltérő, „riasztó” kinézete se tévesszen meg senkit, ez csak átmeneti állapot. A teljes gyógyulás  kb. 3-4 hónapot vesz igénybe, akkor látszik majd a teljesen természetes, szép eredmény!

Vannak akik a csomóátvágás miatti fájdalomtól félnek, pedig ez csak nagyon kis kellemetlenséget jelent, vagy azt sem, hiszen csak a kiálló csomókat kell levágnunk. Egyes pácienseink, akik nem tudnak visszajönni hozzánk ezt maguknak végzik el.ű

Kérünk mindenkit, hogy a szóban-írásban átadott tanácsokat, ápolási útmutatót tartsák be, és akkor minden teljesen rendben fog menni. Ismeretes, hogy a hölgyek ismereteiket, tapasztalataikat gyakran osztják meg egymással, főleg internetes oldalakon. Mivel a helyzet mindenkinél kicsit más, a jelenségek megítélése is igen szubjektív, javasoljuk pácienseinknek, hogy bármilyen kérdés, panasz esetén a megbeszéltek szerint bátran forduljanak klinikánkhoz a megadott elérhetőségeken, biztosan megnyugtató választ és szükség szerint szakszerű ellátást kapnak.

Kisajak műtét előtt a pácienssel tükör előtt egyeztetjük a műtéti tervet, az eltávolításra kerülő részeket, illetve a kimetszések mértékét. Így tudjuk biztosítani, hogy pontosan a páciens által kért eredményt érjük el! A kisajak műtét után teljes mértékben megmarad a terület megszokott érzése, érzékenysége, a műtét végrehajtása semmilyen negatív hatással nincs a szexuális életre.

A Sikos Plasztikai Sebészeten a szokásos hosszirányú kimetszés mellett adott esetben kisebb területeken speciális technikát is alkalmazunk a kisajak plasztika (intimplasztika) műtétnél. Ennek lényege, hogy a túlérő, túltengő részeket haránt irányú, ún. „wedge” kimetszés alkalmazásával távolítjuk el.

Mindig kiemelten ügyelünk a nagy kisajak (túlérő kis szeméremajak) megfelelő formájának kialakítására, illetve az érzékeny részek (pl. csikló) épségére. A két oldalt mindig egyszerre operáljuk a szimmetria kialakítása miatt. Előfordulhat csak egyoldali nagyobbodás, ilyenkor az ellenoldali normál mérethez igazítjuk a másik, nagyobb oldalt. 

Csuklya plasztika, csuklya korrekció: Női intim területen a csiklót körülvevő bőrfelesleg korrekcióját jelenti. Sok esetben gondot okoz, hogy nemcsak a szeméremajkak nagyok, mintegy „szárnyszerűen” megnagyobbodottak, hanem ezzel egybefüggően a csuklya is. Kisajak plasztika alkalmával ezeket a nagyajkakon túlérő részeket távolítjuk el, illetve korrigáljuk, teljesen természetes hatással.

Sikos Klinikán a szeméremajak plasztikát és csuklya korrekciót gyakran egyszerre végzünk, hiszen ha ezt elhagynánk, ez a terület emelkedne ki aránytalanul és maradna vissza mint felesleg.

Fontos tudni, hogy a csuklya korrekciója nem jár semmilyen utólagos kellemetlenséggel, minden érzése megmarad ezen a terülten is!

Klinikánkon hozzáértő módon kezeljük ezt a területet is, ami ugyanúgy korrigálható, mint a kisajak többi része.

A gyógyulási folyamatra jellemző, hogy az egyes jelenségek egyénileg eltérő mértékben jelentkeznek, így a gyógyulási idő és a gyógyulás lefolyása is eltérő lehet. Türelemre van szükség, mert a gyógyulás nem egyik napról a másikra történik. Ezt mindig elmondjuk előre és csak az vállakozzon erre műtére, aki ezt tudja-akarja vállalni. Általában az elsődleges gyógyulási idő kb. 2-3 hét, de tisztálkodni már közvetlenül a műtét után lehet, sőt kell is. Duzzanatra, kisebb bevérzésre lehet számítani, ez kb. szintén két-három hét alatt múlik el. Kisebb feszülés érzés, pontszerű vérzés 5-10 napig még lehetséges, természetes. A műtéti területen sárga sebváladék jelentkezhet, ami a gyógyulás természetes veljárója. A varratvonal természetesen, finom heggel gyógyul, mely később nem érezhető, nem zavaró egyáltalán. A kisajak teljes rendeződése külalak és érzés szempontjából kb. 3-4 hónapot vesz, vehet igénybe. Nagyon fontos, hogy a páciens megértse, türelmesen kell megvárni, hogy a műtéti terület rendeződjön. A kezdetekben az operált részek megjelenése még zavaró lehet, de javulás napról- napra látszik, és a végeredmény biztos, hogy nagy megelégédésre szolgál majd!

Sportolás, nemi élet kisajak plasztika után

Kisajakplasztika után akár már 2-4 nap múlva visszatérhet normál napi tevékenységéhez, más aktivitások az egyedi gyógyulástól függően kezdhetők meg, ezt leginkább minden páciens maga tudja megítélni, mikor nincs már kellemetlensége.Sportolás, nemi élet, házas élet szauna, szolárium ennnek megfelelően a kisajak műtét után 3-4 héttel folyamatosan, illetve a páciens toleranciája szerint kezdhető el.

Szövődmény ritkán van és csekély mértékű. Előfordulhat pl. kisebb vérömleny kialakulása, rövid részen kisebb sebszétválás. Ezek többnyire maguktól rendeződnek, vagy egyszerűen korrigálhatóak ( ha szükséges) és nincsenek hatással az esztétikai eredményre. Igen ritkán a kialakuló vérömleny miatt korrekciós műtét válhat szükségessé, de ezután is teljes és esztétikus gyógyulással lehet számolni. Ritkán jelentkezhet piciny visszamaradó felesleg, melyet kis beavatkozással korrigálhatunk.

NAGYAJAKPLASZTIKA (nagy szeméremajak műtét íves kimetszéssel, alig látható heggel)

Nagyajkaknak a kisajkakat kívülről határoló kétoldali területet nevezzük ( nem összekeverendő a csuklyával, ami a csikló feletti bőrterület!) Nagyajak plasztikát végezhetünk kisajak plasztikával együtt vagy külön. A műtét a túl laza, lógó nagyajkak kisebbítésére, feszesebbé tételére szolgál. Az ambulánsan végezhető műtét szintén helyi érzéstelenítésben történik, a beavatkozás során a nagyajkak legnagyobb domborulatán íves metszést ejtünk és ennek segítségével távolítjuk el a laza, felesleges bőrrészleteket. A visszamaradó vékony hegvonal jól gyógyul, később alig látszik.A műtét után duzzanat alakul ki, mely több hét alatt rendeződik, a terület tömött tapintata pedig hónapok alatt puhul fel. Általánosságban kb. 3-4 hónap után rendeződik teljesen a gyógyulás, de természetesen normál napi tevékenységeket már 1-2 hét után lehet végezni. Nagyajak plasztika, nagy szeméremajak plasztika

Az interneten (sajnos még szakmai oldalakon is) sok félrevezető állítással találkozhatunk intim plasztika, kisajak plasztika, csuklya plasztika vonatkozásában..

A csuklyát nem szabad operálni, mert az érzékeny terület – NEM IGAZ!
A csuklyát szabad operálni, sőt legtöbbször szükséges is, mert ha elhagynánk, akkor ez a terület továbbra is zavaróan emelkedne ki. A legtöbb csuklya plasztikát azért végezzük, mert az előző, máshol történt műtétnél nem korrigálták a csuklyát. Semmilyen érzéseltérés nem marad vissza ezen a területen sem a csuklya korrekció után!

A kisajak műtéten átesett nőknél gyakran fordul elő hegesedés, ami gondokat okozhat – NEM IGAZ!
Téves nézet. Műtét után természetesen mindig van heg, de ez a kisajak plasztika vagy nagyajak plasztika után gyakorlatilag nem érzékelhető, nem látható, és főleg nem zavaró semmilyen formában.  Kisajak műtéteknél nyálkahártyán és különlegesen jó minőségű bőrben operálunk. A hegesedés soha nem jelent problémát, gyakorlatilag észrevehetetlen, még tapintani sem lehet.

Gyakori a fertőzés – NEM IGAZ!
A kisajkak területén nagyon jó a vérellátás. Fertőzés, gyulladás lényegében soha nem fordul elő.

A szexuális érzékelés is megváltozhat – NEM IGAZ!
A kisajak műtét végrehajtása semmilyen negatív hatással nincs a szexuális életre, sőt kifejezetten előnyös hatással bír!

Kisajak plasztikánál a csiklót is kisebbítik – NEM IGAZ!
Szó sincs róla! A csiklót semmilyen módon nem érinti a műtét! Sajnos a csiklót és a csuklyát sokan összekeverik, ez okozhatja a félreértést. A csuklya a csikló felett lévő, illetve azt eltakaró bőrterület. 

Csak altatásban lehet végezni, mert nagyon fájdalmas – NEM IGAZ!
Ez egy nagyon téves, félrevezető állítás. Helyi érzéstelenítéssel, ambuláns műtétként tökéletesen végrehajtható, szinte fájdalommentesen, számtalan példa bizonyítja. Altatásban is lehetséges, de egyáltalán nem kötelező.

Lézerrel jobb a kisajakplasztikát végezni (lézeres intimplasztika)
Lehet lézer (általában szén-dioxid lézer, vagy Er:Yag) segítségével kisajak plasztikát, intim plasztikát végezni, de ezt csak a nyálkahártyán érdemes alkalmazni. A bőrkimetszéseknél ( ami a műtét túlnyomó részét teszi ki) a lézer használata nem előnyös. Ezért a csuklya területre sem jelent megoldást, és a visszamaradó csuklyafelesleg továbbra is nagyon zavaró hatású marad.

Problémák

Kisajak megnagyobbodás: Mi az oka?

A kisajak nagyobbodásnak, nagy szeméremajkak megjelenésének, többnyire semmilyen különleges oka nincs, egyszerűen testi adottság. Máskor szülés után, vagy nagyobb testsúlyváltozás után jelentkezik hangsúlyosabban a probléma. Sérült szeméremajak, deformált kisajak eredeti állapotának helyreállítása szintén lehetséges.

Volt már kisajak plasztikája, de nem elégedett?

Ennek korrekciója az Ön kívánságai szerint szintén lehetséges. Ez leggyakrabban akkor fordul elő, ha csak a kisajak “szárnyait” redukálják, de a csuklyát nem. Ilyenkor az amúgy is túlérő csuklya még zavaróbb, ezen újabb beavatkozással (szeméremajak plasztika) szépen lehet segíteni.

Ha zavarja, ne tétovázzon! Megéri elszánnia magát!
Intim plasztika, kisajak plasztika teljesen természetes eredménnyel.

Intimplasztika, kis és nagyajakplasztika árak

Intim kisajak plasztika (kétoldali) -20% kedvezménnyel
500 000 Ft helyett 400 000 Ft.
Intim kisajak plasztika (egyoldali) -20% kedvezménnyel
437 500 Ft helyett 350 000 Ft.
Nagyajak plasztika (kétoldali) -20% kedvezménnyel
500 000 Ft helyett 400 000 Ft.
Nagyajak plasztika (egyoldali) -20% kedvezménnyel
437 500 Ft helyett 350 000 Ft.
Kis és nagyajak plasztika együtt kedvezményesen -20% kedvezménnyel
437 500 Ft helyett 350 000 Ft.

Árkedvezmény

A 20%-os kedvezményes kisajakplasztika árengedmény a konzultáció napjától számítva 10 (TÍZ) naptári napig érvényes, amennyiben ezen a 10 napon belül befizeti a műtéti díj előlegét. (200.000 Ft). A műtét elvégzésére ezzel a díjajánlattal 6 hónap áll rendelkezésre, az előleg befizetésétől számítva.

+36 1 209 29 30
+36 20 373 3087
info@sikos.hu
+36 20 373 3087
Küldjön e-mailt telefonszámával az info@sikos.hu címre, írja meg, mi után érdeklődik, és visszahívjuk Önt!

Szeretettel várjuk kérdéseit és bejelentkezését!