Szakállbeültetés

Legjobb hajbeültetés doktor

SZAKÁLLBEÜLTETÉS

Teljes szakáll és bajuszbeültetés 5732 grafttal képek előtte, közvetlenül utána és 1 hetesen készültek.

Szakállbeültetés
Szakállbeültetés

MIÉRT VÁLASSZA A SIKOS KLINIKÁT?

LEGJOBB HAJBEÜLTETÉS
ÁR/ÉRTÉK ARÁNY

Hajbeültetés árakció, 10% árengedmény FUE hajátültetés műtéteknél! Árainkat optimálisan úgy alakítottuk ki, hogy a nagy hajmennyiséggel történő egy napos hajbeültetés műtétek díja is előnyös legyen az Ön számára!

Az Első magyar hajbeültetés klinika 1992 óta

A klinika vezetője dr. Sikos Géza plasztikai sebész, hajbeültetés specialista több mint 30 éves, nemzetközileg elismert kiemelkedő tapasztalata és felkészültsége a garancia az Ön sikeres hajbeültetésére!

SZÁMTALAN
ELÉGEDETT ÜGYFÉL

Prémium minőségű hajbeültetéseink számtalan elégedett páciensünk életminőségét javította meg jelentősen. Elégedett pácienseink boldogan osztják meg tapasztalataikat, kiemelve a természetes megjelenést és a magas szintű szakmai hozzáállást.

A VILÁG LEGJOBB HAJBEÜLTETŐ ORVOSAINAK EGYIKE

Klinikánk vezetője, dr. Sikos Géza a világ legjobb hajbeültetés orvosai között szerepel, 6 éve folyamatosan, 2024-ben újra, az egyik egyik legismertebb hajbeültetési tanácsadó specialista, SPEX szakmai listáján! Az ISHRS "Fellow" minősítésű tagja.

PROFESSZIONÁLIS
ESZKÖZÖK ÉS TECHNIKÁK

Klinikánkon az egyik legmodernebb FUE hajvételi berendezést (WAW DUO FUE System) és technikákat alkalmazzuk a hajbeültetés során. Folyamatosan frissítjük tudásunkat és technológiáinkat, hogy pácienseink a legkorszerűbb és leghatékonyabb kezeléseket kapják.

EGY NAPOS
hajbeültetés

A Sikos Klinikán a hajbeültetés általában egy nap alatt elvégezhető, gyorsan és hatékonyan, nagy hajmennyiséggel is. Ez minimalizálja a kellemetlenségeket és lehetővé teszi, hogy pácienseink amilyen gyorsan lehet, visszatérjenek mindennapi tevékenységeikhez.

SZAKÁLL BEÜLTETÉS, BAJUSZ BEÜLTETÉS, ARCSZŐRZET BEÜLTETÉS

Gyakori kérdés, hogyan lehet a ritkás arcszőrzetet dúsítani? A válasz: szakállbeültetéssel. Sajnos semmilyen más eljárás, kezelés nem létezik, amivel műtét nélkül lehetne elérni dúsabb arcszőrzetet. Arcszőrzet erősítését, arcszőr növesztést, arcszőrnövekedés fokozását, szakáll növekedés serkentését szolgáló szerek nem ismertek, mindenkinek annyi szakálla van, ahogy természetnél fogva nő, ezt nem lehet gyógyszeres vagy külső kezeléssel fokozni.

Azonban hiányos, foltos szakáll, ritka szakáll, ritkás arcszőrzet, vagy hiányos bajusz pótlása jó eredménnyel végezhető saját szőrzet (haj) beültetéssel. Adóhelyként, szakáll átültetésre általában a páciens saját haját használjuk, de a szakállszőr (nem ritka része) is alkalmas pótlásra.
Hiányos arcszőr, ritka szakáll beültetése igen finom és bonyolult technikát igénylő eljárás. A SIKOS HAJBEÜLTETÉS KLINIKÁN nagy gyakorlattal rendelkezünk szakállbeültetés, bajuszbeültetés terén.

A szakállbeültetés aprólékos és nagyon sok odafigyelést érdemel, több időt is vesz igénybe mint az ugyanolyan mennyiséggel történő hajbeültetés. A szakáll beültetés műtéti eljárása egyébként mindenben megfelel a FUE hajbeültetésnél ismerteknek, részletek erről itt olvashatóak.

Igény szerint lehet teljes szakállhiányt pótolni, kisebb vagy részleges hiányok, arcszőrzet hiányok is jól kitölthetőek szőrzetbeültetéssel, arcszőrzet beültetéssel. Hiányos bajusz, bajuszhiány esetében is hasonlóan járunk el , a bajuszbeültetés is kiváló eredményt ad. Teljesen természetes az eredmény, nincs semmilyen látható heg, hegesedés, egyáltalán nem látszik, hogy beültettük a szakállat, szakállbeültetés történt. Teljes arcszőr hiány esetén szakáll beültetést és bajusz beültetést egyszerre végzünk. Az elérhető eredmény minden kényelmetlenségért kárpótolja az orvost és a pacienst egyaránt. Azonban a művelet fordítva is működik: lehetséges hajbeültetés arcszőrből, ha a fejen lévő adóhely nem megfelelő. Természetesen ilyenkor mennyiségi korláttal kell számolni.

Szakállbeültetés előtt
Szakállbeültetés után

Hajbeültetés szakállból

SZAKÁLLSZŐRZET KIVÁLÓAN ALKALMAS ADÓHELYNEK

Szakáll szőrzettel történő hajbeültetés vagy más szőrzetpótlás ( pl. szakállbeültetés !) céljára kb. 500 -1000 graft kinyerésére alkalmas adóhely, általában a nyak alsó részén növekvő szőrzetet felhasználva. Jó minőségű szőrszálak ültethetőek át, és a kivétel egyáltalán nem hagy nyomot, látható hegeket vissza! Egy héttel a szakállszőrzet kivétele után már teljesen nyomtalan a gyógyulás! Az arcon azonban a gyógyulási fázisban bőrpír jelentkezik folyamatosan csökkenő mértékben, amely hetekig is fennálhat.

Szeretettel várjuk kérdéseit és bejelentkezését!