Szemhéjplasztika

Legjobb hajbeültetés doktor

Szemhéjplasztika eredményeink

Tekintse meg korábbi pácienseink előtte-utána fotóit, és győződjön meg a szemhéjplasztikai beavatkozások hatékonyságáról. Büszkék vagyunk az eredményeinkre, amelyek természetes megjelenést és tartós megoldást nyújtanak. 

EZS4e-m

MIÉRT VÁLASSZA A SIKOS KLINIKÁT?

Nemzetközileg ismert plasztikai sebész

Klinikánkon Dr. Sikos Géza, nemzetközileg elismert plasztikai sebész vezeti az intimplasztikai beavatkozásokat.

TÖBB MINT 30 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Klinikánk több mint három évtizedes tapasztalattal rendelkezik a plasztikai sebészet területén.

Professzionális
eszközök és technikák

Mindig a legmodernebb és legbiztonságosabb eszközöket és technikákat alkalmazzuk az plasztikai beavatkozások során.

ELÉGEDETT ÜGYFELEK

A legmagasabb színvonalon végzett plasztikai műtéteink számtalan páciensünk életminőségét és önbizalmát javította jelentősen.

Egy napos műtétek

A Sikos Klinikán a plasztikai műtéteket ambulánsan végezzük, hogy pácienseink minél kevesebbet legyenek távol napi teendőiktől.

Megoldás és önbizalom

Végleges megoldást kínálunk az esztétikai és funkcionális problémákra. Visszaadjuk az önbizalmat és a komfortérzetet.

+36 1 209 29 30
+36 20 373 3087
info@sikos.hu
+36 20 373 3087
Küldjön e-mailt telefonszámával az info@sikos.hu címre, írja meg, mi után érdeklődik, és visszahívjuk Önt!

Hogyan történik a szemhéjplasztika?

Milyen eredmény várható?

1

Konzultáció és tervezés

Az első lépés egy személyes konzultáció, ahol sebészünk alaposan megvizsgálja a szemhéjak állapotát és megbeszéli a páciens igényeit és elvárásait. Az orvos részletesen tájékoztat a beavatkozás menetéről és a várható eredményekről.

2

Egyéni kezelési terv készítése

A konzultáció során egyéni kezelési tervet készítünk, figyelembe véve a páciens anatómiai sajátosságait és kívánságait. A terv részletesen tartalmazza a beavatkozás lépéseit és az elérni kívánt eredményeket.

3

Előkészítés és érzéstelenítés

A műtét napján előkészítjük a kezelendő területet, és helyi érzéstelenítést alkalmazunk, hogy a beavatkozás fájdalommentes legyen. Az érzéstelenítés biztosítja a páciens számára a maximális komfortot a műtét során.

4

A műtéti beavatkozás

A szemhéjplasztika során az orvos apró bemetszéseket ejt a szemhéjak természetes redőiben. Ezután eltávolítja a felesleges bőrt és zsírt, valamint szükség esetén megfeszíti az izmokat, hogy fiatalosabb és frissebb megjelenést biztosítson.

5

Utókezelési útmutatás

A műtét után részletes utókezelési útmutatót adunk a páciensnek, amely tartalmazza a sebek ápolására vonatkozó tanácsokat, a duzzanat és a fájdalom csökkentésére szolgáló tippeket, valamint a visszatérő kontrollvizsgálatok időpontjait.

6

Gyógyulás és kontrollvizsgálatok

A gyógyulási idő alatt rendszeres kontrollvizsgálatokkal követjük nyomon a folyamatot. Az orvos ellenőrzi a gyógyulást, és szükség esetén további tanácsokat ad a szemhéjak ápolásával kapcsolatban, hogy a végeredmény tökéletes és tartós legyen.

A szemhéjplasztika műtét után

Milyen eredmény várható szemhéjplasztika után? Mi a teendő a műtét után?

Szemhélyplasztikai műtét után

Szemhéjplasztikát követően a szemek körül különböző mértékben bevérzés, duzzanat alakulhat ki, melynek felszívódási ideje kb. 2 – 3 hét. Ezek felszívódását, csökkenését segíthetjük azzal, hogy az arc – szem területét rendszeresen jegeljük. A bőr alatti szövetek felpuhulásához is időre van szükség, ez eltérő, körülmények, gyógyhajlam miatt egyénenként változó lehet, általában 3 – 4 hetet vesz igénybe. Fájdalommal egyénileg eltérő mértékben, de semmiképpen sem számottevő módon lehet számolni. Hajmosás, sminkelés kb. két hét után lehetséges. Általánosságban mondhatjuk, hogy a mindennapi életbe való visszatérés kb. 10-nap- 2 hét után biztonsággal lehetséges.

A műtét szövődményeként gyulladás, bevérzés jöhet szóba, mely ritkán fordul elő, és jól kezelhető, elvétve igényelve újabb beavatkozást.

Szemhéjplasztikánál nem teszünk fel kötést, csak tapadó csíkokkal rögzítjük a sebvonalakat. A varratok eltávolítása általában a 4.-5. napon történik, ajánlatos ebben az időszakban napszemüveg viselése. Miután könnyen kihúzható varratokat alkalmazunk, ezek eltávolítása csak csekély kellemetlenséggel jár. A szokásos arc- szemhéjfestékek alkalmazása, sminkelés kb. egy hét után lehetséges.

A beavatkozás szövődményeként igen ritkán bevérzés, gyulladás jelentkezhet, illetve a duzzanat miatt átmenetileg esetleg kisebb szemhéjzárási zavar észlelhető, melyek később spontán rendeződik.

+36 1 209 29 30
+36 20 373 3087
info@sikos.hu
+36 20 373 3087
Küldjön e-mailt telefonszámával az info@sikos.hu címre, írja meg, mi után érdeklődik, és visszahívjuk Önt!

Szeretettel várjuk kérdéseit és bejelentkezését!