Vélemények

Legjobb hajbeültetés doktor

Hajbeültetés tapasztalatok, hajbeültetés vélemények a Sikos Klinikán végzett sikeres hajbeültetés után

Sikos Géza Dr: A világ legjobb hajbeültetés orvosai között 2019 óta folyamatosan minden évben!

Legjobb hajbeültetés doktor
„Kiváló szakemberek, királyi bánásmód, profizmus felső fokon! Örök hálával gondolok Sikos doktor úrra és a klinika kollektívájára, akik visszaadták egy részét annak, amit daganatos betegségem következtében elveszítettem! Megfizethetetlen az az emberség, amit tőlük kaptam! Nagyon köszönöm!
Maximálisan ajánlom a Sikos Hajbeültetés Klinikát mindenkinek, aki ilyen beavatkozáson gondolkodik!”  Bella-Fehér Emese véleménye
Vélemények - Zénó véleménye hajbeültetéséről

Zénó véleménye hajbeültetéséről

Én a harmadik hajbeültetésemet végeztettem el náluk. (Az első kettő máshol volt)
Most egy év elteltével nyugodt szívvel kijelenthetem hogy Magyarországon Ő a legjobb !
Én egyetlen fontos kérdést tettem fel a konzultáción , mivel már volt tapasztalatom, hogy hány ember fogja végezni a “műtétet”?
A válasz 5-6 fő!! Mindenhol máshol 2-3 fő végzi…
Akinek már volt hajbeültetése az tisztában van vele, hogy egyetlen dologgal lehet gyorsítani a folyamatot és ezáltal minél többet átültetni egy adott idő alatt, mégpedig az emberek számával. A doktornak amúgy is eszméletlen gyors ,pontos és ügyes keze van , érezhetően óriási nagy rutinnal rendelkezik ez érezhető volt amikor csinálta , de ugye ott van mellette sok a kolléganő is akik végzik az egyéb feladatokat.
Ezáltal a fontos műveletek közt a doktor tud pihenni ,tehát mikor újra veszi ki a hajhagymákat vagy készíti elő a területet mindig kipihent és friss tud lenni.
Ez nem összehasonlítható egy olyan beültetéssel/orvossal, aki nekiáll reggel nyolckor és délután ötig ő csinál kb. mindent egyedül!  Remélem ezzel segíthettem sok tétlen embernek , aki nem tudja eldönteni hogy hova menjen stb. stb. , mert tudom milyen az amikor az ember az első alkalommal a rengeteg ajánlat és ígéret között vergődik.
Csodák nincsenek ,csak rutin, szervezés, sok profi kolléga ! ..na ez náluk mind megvan!

Vélemények - Scott, Egyesült Királyságbeli páciensünk

Scott, Egyesült Királyságbeli páciensünk

„2018-ban úgy döntöttem, hogy hajátültetést hajtatok végre, és 9 hónapot kutattam a világ olyan klinikáin, amelyek a legjobb eredményt tudják nyújtani nekem. Folyamatosan találkoztam Dr. Sikos nevével és budapesti klinikájával, ahol olyan fantasztikus eredménnyel rendelkező betegeket láttam, amelyek természetesek voltak.  Megbizonyosodtam arról is, hogy következetes munkája okán szerepel mind az IAHRS, mind az AHLS tagjai között. Megtörtént a konzultációm, és lenyűgöztek a Dr. Sikos által tett ajánlások, mivel néhány más klinikán, ahol virtuális konzultációkat folytattam úgy éreztem, hogy a műtéttel természetellenes megjelenéshez és az adóhely túlszedéséhez vezetnek. Dr. Sikos számára soha nem pénzről vagy graftszámról volt szó, hanem arról, hogy az eredményeim természetesek legyenek és én örüljek neki. 2019 novemberében volt az első műtétem, rendkívül professzionális, tiszta és teljesen nyugodt körülményeket biztosítottak számomra. Sikos dr. csapata fantasztikus, olyan barátságos és mosolygós, ami kevésbé ijesztővé teszi a folyamatot. Volt némi kezdeti szúrás, amikor beadták az injekciókat, erre számítottam, de nem éreztem semmit a műtét során. Az utógondozás is nagyon könnyen követhető és egyszerű volt, és a 3-6. hónap körül a hajam nagyon jól kezdett kinézni, és a 12. hónapra már nagyon örültem az eredménynek. Természetes és vastag hajvonal alakult ki, ahol valaha nem volt hajam. Annyira meg voltam elégedve az eredményekkel, hogy 2020-ban második hajátültetésemet is lefoglaltam, hogy a fejtető hátsó részét is befedjék, és néhány extra graftot ültessenek az elülső hajvonalamba. A folyamat ismét azonos, sima, professzionális, barátságos és fájdalommentes volt. Még azt is megkérdeztem Sikos doktortól, hogy alacsonyabbra tudom-e vinni a hajvonalamat, de ő nem ajánlotta, mondván, hogy ez nem tűnik természetesnek, és ez a Dr. integritásának jele, mivel az én érdekeimet tartotta szem előtt, és nem akart külön pénzt kérni további munkájára.. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, amit csinál, akárcsak csapata, így Ön a legjobb kezekben érzi magát. Szívesen ajánlom Dr. Sikos munkáját másoknak, valamint köszönetet szeretnék mondani Spencer “Spex” -nek a https://www.spexhair.com/ oldalról, amiért pártatlanul ajánlotta Dr. Sikost, és megnyugtatott, hogy fantasztikusan tehetséges sebész első fokon. A hajátültetéssel foglalkozó sebészek témájával kapcsolatos hosszadalmas kutatásaim alapján arra a következtetésre jutottam, hogy a világon csak néhány sebész volt olyan, amely következetes munkát végzett, több évtizedes tapasztalattal rendelkezett, és a vezető hajbeültetési szervezetek kivételes munkájukért elismerték őket. Dr. Sikos és csapata egy közülük! KÖSZÖNÖM”

Vélemények - Frederic az Egyesült Államokból véleménye

Frederic az Egyesült Államokból véleménye

Ahogy én látom, minden egyéb dolog elfogadható szakmai szinten van, az eredmény a legfontosabb, ha hajátültetésről van szó. Ennek érdekében álljon itt egy kép rólam vagy egy hónappal az első hajbeültetésem előtt Dr. Sikosszal 2023 márciusában, és egy másik kép, amely néhány napja készült a kb. 8 hónap az átültetéstől. Mindkettő szelfi, az egyik a MacPro-val készült, a másik pedig a tükör nélküli, nincs retusálás, mesterséges fény, vagy bármi. Ha egyetért velem abban, hogy a különbség szembeötlő, elmondhatom, hogy a javulás még szembetűnőbb, ha élőben látja. Ahogy mások is mondták, Dr. Sikos nagyszerű sebész, és nagyon tehetséges személyzete segíti munkáját. Ma volt a transzplantáció második része, és az első transzplantációhoz hasonlóan Dr. Sikos mindig jelen volt, hogy elvégezze a műtétet és felügyelje munkatársait. Komoly, professzionális, figyelmes, határozott kéz – a kiválóság és a betegellátás iránti elkötelezettsége a nap előrehaladtával nyilvánvalóvá válik. A mai második műtétem még bonyolultabb volt, mivel úgy döntöttem, hogy a fejszőrzet mellett a szakállamat is donor területként használom. Ez egy hosszú feladat volt, de Dr. Sikos technikusai rendkívül hosszú órákat dolgoztak, hogy elvégezzék. Nyilvánvalóan néhány hónap múlva esedékes frissítés a második műtétről. Addig is szerettem volna megírni ezt az ismertetőt köszönetképpen, és egy lehetőségként, hogy szívből ajánljam Dr. Sikost és csapatát mindazoknak, akik hajbeültetéses sebészt keresnek.

Vélemények - Beszámoló második hajbeültetésem alkalmából 2022. szeptember 5-én Dr. Sikos Klinikán!

Beszámoló második hajbeültetésem alkalmából 2022. szeptember 5-én Dr. Sikos Klinikán!

Véleményem szerint a jó kozmetikai eredmény eléréséhez a fej elülső felén a hajsűrűség döntő jelentőségű, hiszen mindenkinek ez ragadja meg legjobban a figyelmét. Itt döntő jelentőségű, hogy a sebész hogyan választja ki az új hajszálat a homlok területén, így a kétkezi munka mellett fontos a művészi hozzáértés és a nagy érzékenység a sebész részéről, hogy harmonikus kép alakulhasson ki. Dr. Sikos munkájában az első műtét eredményét tekintve teljes megelégedésemre mindez megvalósult. Klinikáján mindenki biztosan professzionális hajbeültetésben részesülhet! A kezelés előtt személyes konzultáción vettem részt dr. Sikos és munkatársaival, akik mindenben a segítségemre voltak, és tanácsokat adtak, hogy mire kell figyelnem a műtét előtt és után. A lehetséges kérdéseket részemről türelmesen fogadták, és kielégítően, maximális pontossággal válaszoltak rájuk. Előzetesen részletesen megbeszéltük a kezelési nap menetét, tájékoztatást adtak az esetleges szünetekről, és saját kívánságom szerint étkezést szerveztünk egy pihentető ebédszünethez. Szeretném megköszönni az időt és a figyelmet, amit Dr. Sikos és alkalmazottai fordítottak rám.Most a második hajbeültetés után már szépen gyógyul a fejbőröm és nyugodtan várom a látható eredményt és a haj kinövését.  Tudom, hogy önbizalommal nézhetek a tükörbe!Nagyon örülök, hogy Dr. Sikost választottam hajbeültető orvosomnak. Úgy gondolom, hogy a klinikán tapasztalt személyes légkör is hozzájárult a jó közérzetemhez és a hajbeültetésem komplikációmentes gyógyulásához.

Vélemények - Tibor véleménye hajbeültetéséről

Tibor véleménye hajbeültetéséről

Szeretném még egyszer megköszönni, hogy 2018 és 2019 tavaszán, két alkalommal is elvégezte a hajbeültetés műtétemet, ami tökéletesen sikerült!
Minden reggel, amikor a tükörbe nézek, nagy boldogságot érzek és még 2 évvel az első műtét után is hihetetlen látni a változást, hogy milyen sokat változott előnyére az arcom, mert több lett a  „hajam” ismét. Természetesen a műtétek előtt nekem is sokan elmondták, hogy ez csak átmeneti sikert hoz és úgyis ki fog hullani az átültetett haj, csak pénzkidobás, amit csinálok! Az ilyen pesszimista, rosszindulatú  véleményekkel nem szabad foglalkozni. Azt  üzenem férfitársaimnak, akik hasonló műtéten törik a fejüket, hogy ne habozzanak, vágjanak bele!!!
Minden vizitnél és a műtétek napján is teljes biztonságban éreztem magam a klinikán, nagyon jó volt látni a 6-8 fős csapat összeszokott, precíz ,professzionális munkáját a műtőben.
Nekem nagyon sokat segített Főorvos Úr, mindennap hálával gondolok Önre és köszönettel tartozom az Ön által felépített szuper csapat minden tagjának is, beleértve a mindig udvarias recepciós hölgyeket és a nagyon kedves és precíz műtéti team minden tagját!

Vélemények - Ambrus véleménye hajbeültetésről

Ambrus véleménye hajbeültetésről

Dr. Sikos, köszönöm szépen neked, eltelt 8 hónap mar es gyönyörű az eredmény!
Ajánlani fogom összes barataimnak is. Csatolom a képeket előtte es utana:) köszönöm

Vélemények - Miklós véleménye hajbeültetésről

Miklós véleménye hajbeültetésről

30 éve kacérkodtam a gondolattal, hogy meggyérült hajkoronámat hajbeültetéssel korrigáltassam és nagyon boldog vagyok, hogy a beavatkozás és Dr. Sikos Géza mellett döntöttem. Professzionális csapatmunka, kellemes környezet, 21. századi technológia és kiemelkedő szaktudás eredményeként nagyon látványos, mindenki által dicsért végeredmény született, mely alapvetően változtatta meg az életemet, pozitív irányban.

Vélemények - József véleménye hajbeültetésről

József véleménye hajbeültetésről

Két hajbeültetés műtétem volt a klinikán és maximálisan meg vagyok elégedve az eredménnyel. Soha nem gondoltam volna, hogy lesz hajam még a kopasz részeken. Korábban pár ismerősömöm láttam más klinikák műveit és azok köszönő viszonyban sincsenek ahhoz a munkához amit ezen a klinikán végeznek. Én a Sikos Klinikát választottam és csak hálás lehetek az eredményért.  Még egy gondolat, a szakmai tudásuk mellett azt szeretném kiemelni, mennyire figyelmesek és empatikusak voltak velem az első pillanattól kezdve. Üdvözlök mindenkit és remélem elfogadják ajánlásom.

Vélemények - Erika véleménye hajbeültetésről

Erika véleménye hajbeültetésről

Női hajvonal előrehozása FUE hajbeültetés 2437graft 4706 hajszál. Részleges hajnyírással adóterületen, 1 évvel műtét után. Páciens szívesen vállalja szép eredményét megmutatni.

Vélemények - Judit véleménye hajbeültetésről

Judit véleménye hajbeültetésről

Nekem nehéz szavakba önteni. Az eredmény magáért beszél hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem. Köszönöm amit értem tett!

(Hajbeültetés égési sérülés után)

Vélemények - Szása véleménye hajbeültetésről

Szása véleménye hajbeültetésről

Nagy kiterjedésű hajhiány fedése két műtéttel. Páciensünk  nagyon elégedett!

Kedves Klinika, szeretném megmutatni eredményemet mai napon (10 hónappal első műtét után)
Nagyon örülök az eredménynek, szeretnék köszönetet mondani Sikos dr. -nak és munkatársainak. Örömmel vágtam bele a második hajbeültetés műtétbe,Szeretném megköszönni professzionális és nagyon szakképzett munkáját.Amikor a transzplantáció előtti és mai fotóimat nézem, azt mondom, hogy ez varázslat.Köszönet a csapatnak is a nagyszerű munkáért.

Vélemények - Sikos Klinikáról

Sikos Klinika vélemények

Sikos hajbeültetés vélemények, dr. Sikos vélemény, Hajbeültetés Sikos vélemény, Sikos Klinika hajbeültetés vélemény, Sikos Géza hajbeültetés vélemény, hajbeültetés vélemények, Sikos Géza vélemények, Sikos Klinika vélemények, Sikos Plasztika vélemények, hajbeültetés klinika vélemény, hajbeültetés vélemények tapasztalatok, hajbeultetes velemeny, Sikos hajbeültetés klinika vélemények. Női hajbeültetés vélemény, hajbeültetés tapasztalatok, hajbeültetés tapasztalat, női hajbeültetés tapasztalat

Értékelések Magyar Vélemény oldalról

Szeretettel várjuk kérdéseit és bejelentkezését!