A nyílt, jól érthető, a paciensek érdekeit teljes mértékben szolgáló őszinte hajbeültetés konzultáció fontossága.
Hogyan lehet jelentkezni személyes megbeszélésre?

A Sikos Hajbeültetés Klinikán a személyes konzultációt és a hajbeültetés műtétet mindig tapasztalt, nagy gyakorlattal rendelkező plasztikai sebész szakorvos végzi !

  • Az érdeklődőknél először megállapítjuk a kopaszodás okát, formáját és mértékét, valamint felmérjük a rendelkezésünkre álló adóhely tulajdonságait (hajsűrűség, hajminőség, hegek stb.).
  • Tájékozódunk a páciens kórelőzményéről: milyen más orvosi beavatkozásai, betegségei voltak, tud - e allergiáról, gyógyszerérzékenységről, esetleg vérzékenységről.
  • Tisztázzuk a páciens elvárásait, majd a javasolt eljárás részletes ismertetése után egyeztetjük a lehetséges megoldásokat., műtéti technikai lehetőségeket. A pácienssel egyeztetve állíthatjuk fel a hajátültetési műtéti tervet, a követendő stratégiát. Ez a terv nem csak az adott műtétre, de esetileg hosszú időre előre is vonatkozik, és figyelembe veszi a későbbi várható hajvesztés és további műtéti hajpótlások lehetőségét.
  • Egy műtéttel a lehetséges legtöbb hajat ültetjük be Önnek igen előnyös díjazás mellett. De nem ajánlunk nagyobb műtétet sem több hajjal a szükségesnél.

Figyemesen meghallgatjuk az érdeklődők kérdéseit

Szívesen és türelmesen válaszolunk minden feltett kérdésre és értelmezzük a paciens kívánságait, elképzeléseit. Megmagyarázzuk és indokoljuk, hogy kinek, milyen műtétet javasolunk (vagy ha nem javasolunk, akkor miért nem), és részletesen elmondjuk a műtétek menetét, utóhatásait, következményeit. Előfordulhat, hogy nem tudunk megegyezésre jutni: például, ha valaki többet vár a beavatkozástól, mint amit a legnagyobb igyekezet mellett sem képes a hajbeültetés nyújtani.

Csak azoknak a jelentkezőknek ajánljuk a hajbeültetés (hajátültetés) műtétet, akiknél az elvárások és a lehetőségek (a hajas adottságok és a műtéttel elérhető eredmény) összhangban vannak és ezzel a paciens is egyetért! Nem beszélünk rá senkit a műtétre és a reális várható eredményt ismertetjük - vállalva azt is, ha azzal a paciens esetleg nem lenne elégedett. Tudjuk, hogy kinek milyen megoldást javasoljunk, és amit vállalunk, azt lelkiismeretesen és maradéktalanul teljesítjük.

Rossz döntés alapján végzett hajbeültetés:

Ennek a paciensnek 2008-ban más helyen végeztek "FUE műtétet" állítólag 500 grafttal. Az "eredményességet" a kép mutatja, 10 hónappal a "beavatkozás" után, talán 80 hajszál nő a fejtetőn.

Ha ilyen rövid hajviselettel és kiterjedt kopaszsággal jelentkezik a Sikos Hajbeültetés Klinikán paciens, annak mi nem javasoljuk a műtétet. Oka: Nem lehet kielégítő eredményt biztosítani! Hajbeültetést csak akkor érdemes elvégezni, ha a paciens legalább 3-4 cm hosszúságú hajat visel utána, annak már van fedő hatása. Általában 1500 graft (kb. 3000 hajszál) átültetése az alsó határ, ahol esztétikai pótlás már biztosítható adott esetben, de ez nem érvényes ilyen nagy hiány esetében (N.VI-VII) ahol legalább 70-80.000 hajszál hiányzik az eredeti állapothoz képest. Ebben az esetben csak hosszú hajviselettel, részleges pótlás biztosítható, több műtéttel - ha ezt a paciens elfogadja. Erre itt látható példa

Ezért is nagyon fontos a személyre szabott konzultáció tapasztalt, őszinte  és korrekt orvossal!

TELEFONON: +36 -1 -209 29 30+36 -1 -209 29 30 vagy +36-1 -385 3002+36-1 -385 3002

Minden munkanap lehetséges konzultációra való bejelentkezés 9 -17 óra között a fenti telefonszámokon. Asszisztensnőink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére az alaptájékoztatásban.

Hétköznapon lehetséges vizsgálatra jönni klinikánkra előzetes egyéni egyeztetés szerint.

A műtétekkel, beavatkozásokkal kapcsolatban további részletekkel a személyes vizsgálatnál tudunk a páciens részére szolgálni.

E-mail címünk: info@sikos.hu vagy sikosklinika@gmail.com
Ha e-mailben veszi fel a kapcsolatot velünk és konzultációra szeretne jönni, kérjük adja meg a telefonszámát, szívesen visszahívjuk egyeztetés céljából. Kérjük ne felejtse el megjelölni, milyen beavatkozás után érdeklődik!

Döntés a műtétről, fontos szempontok lehetnek még:

Orvosi felelősségbiztosítás:

Sikos kft. (dr. Sikos Géza) Allianz Hungária Biztosító szakmai felelősségbiztosítás. Kötvényszám: 321063182 Érvényessége plasztikai, szépségsebészeti, altatóorvosi, egészségügyi szakszemélyzeti tevékenységekre terjed ki.dr. Sikos Géza a Magyar Orvosi Kamara tagjaként tevékenykedik.

Érdemes körbenézni
a rendelő, magánklinika várótermében, mennyire rendezett, tiszta, és milyen figyelmet fordítanak a kellemes, barátságos környezetre és a betegellátás körülményeinek biztosítására. Hogyan foglalkoznak a pacienssel, milyen gördülékenyen, olajozottan mennek a dolgok? Milyen dokumentumokat kell aláírni, (pl. beleegyező nyilatkozat, műtéti tájékoztató, információs anyagok) milyenek a fizetési feltételek.  Mielőtt jelentkezne a paciens a beavatkozásra ajánlatos megnéznie akár azt is, hol zajlik a műtét, hol kell utána pihennie.

Állandó elérhetőség. Fontos lehet, hogyha egy magánklinika már sok éve ugyanazon a vonalas telefonon és e-mail címen  elérhető (azaz helyileg ugyanott működik) és nem egy esetleg változó mobiltelefonszám a kapcsolattartás egyetlen módja. Úgyszintén lényeges lehet, hogy a klinika munkaidóben (és sűrgős esetben természetesen azon kívül is) mindig fogadja a hívásokat és minden érdeklődőnek ( probléma esetén sűrgősen ) konzultációs lehetőséget biztosít. Az operáló orvosnak szabadsága esetén minden eshetőségre készen helyettest kell biztosítania.

A paciensek tájékoztatását ajánlott a szakorvosnak végeznie, és még akkor is, ha az előzetes tájékoztatást felkészült asszisztensek végzik. A Sikos Hajbeültetés Klinikán nagy súlyt fektetünk arra, hogy minden kedves paciensük tapasztalt szakorvossal beszélhessen. Különösen fontosnak tartjuk, hogy az esetleg panasszal, szövődménnyel jelentkező pacienseink kiemelt figyelemben részesüljenek.

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.